Voorbeelden van hoe leden van onze kennis gebruik maken

Mechanische pech

In 2016 reist de Land Rover Club uit Hong Kong door Zuid-Amerika. Midden in het Amazoneregenwoud sneuvelen twee wiellagers van één van de auto’s. Helaas is op het continent geen wiellager voor de auto te vinden. Opsturen betekent een vertraging van minimaal 2 weken. DHL of FedEx zijn wel snel, maar de douane in Zuid-Amerika neemt de tijd…
Vanuit Nederland regelen wij transport naar de dichtstbijzijnde grote stad, 1.100 kilometer verderop. Tegelijkertijd stapt een medewerker in Nederland op het vliegtuig met de juiste onderdelen. De Land Rover Club kan hun Zuid-Amerika avontuur zonder oponthoud voortzetten.

JWRoutes & Support
JWRoutes & Support

Hulp bij routes

Dirk is onderweg en twijfelt of hij Mongolië moet aandoen op zijn reis naar Tokio. Internetfora geven geen uitsluitsel. JW kan bevestigen dat juist het westen van Mongolië zijn reis écht bijzonder gaat maken. En dat mogelijk is met zijn auto. Het contact wordt gelegd en wat blijkt: Mongolië maakt de roadtrip echt de moeite waard!

Hulp bij verscheping

Australiër Ron reist de wereld over. Eenmaal in Japan moet zijn auto naar Canada. Zelf een verscheping regelen blijkt een lastige opgave. Contact met JW wordt gelegd en de verscheping wordt in mum van tijd geregeld. Ron kan zijn wereldreis weer voortzetten in Noord-Amerika!

JWRoutes & Support
JWRoutes & Support

Hulp bij letsel

Zelfs in de meest onprettige situaties kun je terugvallen op JWRoutes & Support. Wat doe je als je een heftig ongeluk meemaakt? Dit overkomt een deelnemer aan een rally. Binnen een aantal uur worden de bestuurders van de onfortuinlijke auto door een vliegtuig opgehaald, van top tot teen gecheckt en afgeleverd bij een comfortabel hotel.

Hulp bij repatriëring

Een auto achterlaten is eigenlijk nooit een legale optie. Of het voertuig nou technisch niet meer te repareren is, of een grote schade heeft opgelopen. Auto’s waar niet meer mee te rijden is zetten we in een container zodat de auto terug naar het land van herkomst kan komen.

JWRoutes & Support
JWRoutes & Support

Hulp bij voorbereiding

Kim bereidt zich samen met haar vriend voor op een prachtig overland avontuur. Maar zit met een aantal vragen. Welke auto is het meest geschikt? Welke route nemen ze en hoe verzekeren ze de auto? JWRoutes & Support gaf advies en stond ze bij.

Verzekering

Een klant uit China wil graag met zijn eigen auto Europa in. Dat kan, maar een aantal documenten, alsmede een verzekering zijn verplicht. Binnen de kortste keren had hij zijn verzekeringspapieren in de bus.

Vergunningen en grenzen - essentiële informatie door JWRoutes&Support
JWRoutes & Support

Hulp bij moeilijke landen

Twee overlanders genieten ieder jaar van drieweeks avontuur. JWRoutes & Support regelt de stalling van de auto, de benodigde vergunningen en verscheping. En natuurlijk niet te vergeten een prachtige route. En als deze door Bhutan loopt? JWRoutes & Support draagt zorg voor de benodigde vergunningen en het team wordt opgewacht bij de grens voor een onvergetelijke autotocht door het prachtige Bhutan.

Rij zelf de mooiste routes!

JWRoutes & Support - Rij zelf de mooiste routes over de wereld!