JWRoutes & Support, hoe het werkt

Alle routes die beschikbaar zijn, heeft JW zelf uitgezet en gereden. Samen met onze 24/7 support geeft dit een prachtige basis voor jouw roadtrip. Dit is hoe het werkt.

JWRoutes & Support - Rij zelf de mooiste routes over de wereld!

De community

Leden krijgen toegang tot de kennisbank met alle routes die JW ooit heeft uitgezet. Deze routes worden uitgebreid en up-to-date gehouden door iedereen die de route rijdt. Ze zijn onbeperkt te downloaden en bestaan uit waypoints. Deze waypoints zijn in te laden in applicaties als maps.me en google maps. De waypoints geven niet alleen de juiste richting aan, maar bevatten ook een schat aan informatie over grensovergangen, verharde of onverharde wegen en bijvoorbeeld ferry overtochten.

  • De routes bestaan uit waypoints. Deze gps-punten vertellen je waarheen te rijden.

  • Alle routes worden up-to-date gehouden door de community.

Hoe het werkt, JWRoutes & Support informeert niet alleen.

24/7 support

Tijdens je eigen overland avontuur kun je ons per e-mail, WhatsApp, via de site, per telefoon en zelfs via de satelliettelefoon contacten met vragen en verzoeken. Stel je auto vertoont kuren en je kunt niet meer verder, wij kunnen in die gevallen je hoogstwaarschijnlijk helpen om de problemen op te lossen. Met een betrouwbare reparateur op locatie, of één van onze mensen.

De route is een essentieel onderdeel van je roadtrip.

Diensten

JWRoutes & Support informeert niet alleen. De diensten gaan verder. Zo kunnen we een gespecialiseerde verscheping, inclusief douane afhandeling gewoon voor je regelen. Een verzekering voor je auto afsluiten in Kenia, dat kan ook. Rondrijden in China en misschien zelfs Tibet? Wordt geregeld!

Hoe het werkt, JWRoutes & Support informeert niet alleen.