Handleiding routes

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe een gedownloade route op verschillende apparaten gedownload en gebruikt kan worden.

Apparaten

Navigeren op jouw favoriete tablet werkt absoluut het beste. Via telefoons kan de weg ook gevonden worden, maar de grootte van het scherm is niet optimaal. Om het beste uit de het navigeren te halen moet het apparaat beschikken over de volgende functies: 

  • Het apparaat moét over een GPS-antenne beschikken. Bij Apple zijn dit de 4G modellen. 
  • De kaarten die gedownload worden nemen veel geheugen in. 64 gigabite of meer is tevens een vereiste. 
JWRoutes & Support - Rij zelf de mooiste routes over de wereld!

Applicatie

Navigeren met een route van JWRoutes&Support komt het beste tot zijn recht door Maps.me te gebruiken. Deze is kosteloos te verkrijgen in de App Store of de Google Play Store.

Maps.me is offline te gebruiken. Wel zo handig als je in gebieden rijdt waar geen internetdekking is. De kaarten worden op het apparaat opgeslagen. Je bent altijd verzekerd van de meest recente kaartversies.

JWRoutes & Support - Rij zelf de mooiste routes over de wereld!

Stappenplan

Een stappenplan om het allerbeste uit de gedownloade routes van JWRoutes&Support te halen. Het plan gaat er vanuit dat het apparaat aan de vereisten voldoet en dat de applicatie Maps.me geïnstalleerd is. 

Het openen van de route in maps.me

Met de downloadlink die je hebt ontvangen heb je toegang tot een ZIP bestand. In dit ZIP bestand zit – naast deze uitleg en jouw licensie – tevens een .kml bestand. Dit is de route die je kunt openen in maps.me. Het is zaak om dit op het tablet te regelen zodat de route meteen op de iPad beschikbaar is. 

Het downloaden van kaarten. 

Het downloaden van kaarten is nodig om goed te navigeren zonder een solide internetverbinding. 

Het navigeren van waypoint naar waypoint.

Het blauwe pijltje geeft jouw locatie weer. Je rijdt vervolgens van waypoint naar waypoint.

JWRoutes & Support
Vergunningen
Verzekeringen auto
Verscheping auto